William Hill Poker giver dig adgang til VIP freeroll

At være en loyal kunde er ofte forbundet med store belønninger inden for online poker, men det er alligevel de færreste der kan måle sig med William Hill Poker. Her finder du nemlig verdens mest gavmilde VIP program der også indeholder en lang række særlige kampagner som kun er for deres mest dedikerede spillere. Man kan blandt andet spille med i en af 3 VIP freerolls hver måned hvor der er store turneringsbilletter og kontante præmier på højkant, og hvis du skulle gå hele vejen i deres støre freeroll vil du få $2500 i kontant præmie.

Det betaler sig at spille meget

Jo flere point du hver måned optjener hos William Hill Poker, jo bedre belønninger vil du også få. Dette gør sig blandt andet gældende med din månedlige VIP bonus, men der er også forskel på hvor store VIP turneringer du kan være en del af. Det er nemlig kun spillere på niveau 5 eller højere i VIP programmet der kan spille med i turneringen hvor $2500 vil gå til vinderen, imens de øvrige spillere alle vil modtage en billet til en værdi af $215 til den ugentlige $200.000 garanterede turnering.

Få £1250 i bonus

Er du endnu ikke kunde hos William Hill Poker kan du tilmelde dig med det samme og få en sign-up bonus på op til £1250 når du laver dit første indskud. Denne bonus er en 200 % bonus der betyder at du kun skal indsætte halvdelen af det beløb som du ønsker at kunne få i bonus, og derfor er det særligt attraktivt at begynde at spille hos denne udbyder.

Find ud af mere om VIP programmet hos William Hill Poker og hvordan du kan du hver måned kan modtage invitation til unikke VIP freerolls.