William Hill Poker deler USD 100000 ud til FLHE spillere

I de helt gamle dage da online poker så sit første lys var det hovedsageligt Fixed Limit Hold’Em der blev spillet. Alt dette ændrede sig dog efter de store turneringer stormede frem, og inden længe gik de fleste spillere over til No Limit Texas Hold’Em.

Det er dog ikke alle der er vilde med NLHE formatet, og det er noget som William Hill Poker har taget højde for. Derfor kan du i november og december gøre dit krav på en af de mange pengepræmier som er smidt i puljen i denne eksklusive FLHE kampagne som har en værdi af $100.000.

Tre perioder

For at gøre det nemmere for de knap så hyppige spillere at lave en skilling eller to, har William Hill Poker valgt at inddele kampagnen i tre perioder. Det betyder at du har nemmere ved at vinde en af de mange kontante præmier, og det er uden tvivl en fordel for dig som kunde. Afhængigt af hvor høje takster du spiller inden for FLHE kan du vinde op til $1000 hele 3 gange, og dette er derfor en kampagne man er nød til at være en del af hvis man har sans for gode tilbud.

Kører frem til 11. december

Denne kampagne hos William Hill Poker vil køre frem til den 11. december, og allerede fra den 31. oktober kan du være med. Det kan derfor være en rigtig god ide at få oprettet en konto så man kan tage del i de mange penge som gives væk. For at gøre dit spil ekstra indbringende giver William Hill Poker alle nye kunder en 200 % bonus på op til $2000, og dette gør at du kan tjene masser af ekstra penge i din første periode som pokerspiller hos William Hill.

Lav din William Hill konto her!