William Hill Poker afholder WHOP Championship

Efteråret er ved at have meldt sin ankomst, og det betyder at man igen har mere lyst til at spille en masse online poker. Derfor afholder William Hill Poker deres eget online mesterskab, hvor du kan spille med i en storslået $50.000 garanteret turnering.

Alt hvad du skal gøre for at spille med i denne turnering er at oprette en konto hos William Hill Poker og købe dig ind i turneringen. Det koster kun $35+$3.50 at købe sig ind, og hvis du synes den pris er en anelse for høj har du mulighed for at kvalificere dig for helt ned til $3.50+$0.35.

Kun for William Hill kunder

Det er kun spillere hos William Hill Poker der kan være med i denne turnering, og derfor forventes antallet af deltagere også at være forholdsvis lavt. Det kunne endda ende med at der ville være et overlay i turneringen, og det er som bekendt noget der er værd at holde øje med. Kunne du derfor tænke dig at være med, når de mere end 250.000 danske skattefrie kroner skal deles ud den 29. oktober, så er det en meget klog ide at oprette en konto hos William Hill Poker hurtigst muligt.

Byt dine point til et sæde

Som noget nyt kan William Hill Poker nu også give dig mulighed for at komme med til turneringen ved at du veksler dine optjente point. Byt 40.000 point til et sæde i denne eminente turnering, og så er du registreret og kan se frem til at spille med om de $50.000 som garanteres.

Mulighederne for at komme med til WHOP Championship er uendeligt store, så benyt denne chance for at være med, når de mange penge skal deles ud til de skarpeste spillere hos William Hill Poker i slutningen af oktober måned. Tjek desuden den store bonus på op til $2000 som gives til alle nye kunder.

Læs mere om William Hill Bonus og lav en konto.