Vind en EUR 16000 WSOP Crusader pakke hos Unibet Poker

Alle Unibet Poker kunderne kan deltage i en stor Bracelet Quest kampagne. Vind en WSOP pakke til en værdi af €16.000

De helt store penge og poker titler ligger og lurer lige om hjørnet, når det for alvor går løs i syndens by Las Vegas til sommer. Her bliver der traditionens tro spillet om titlen som verdens bedste pokerspiller, ved åres udgave af WSOP. For mange bliver det kun ved drømmen og fascinationen om, at være med til verdens største live poker arrangement. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være dig, hvis du er kunde hos Unibet Poker.

WSOP Crusader pakker

Unibet Poker giver nemlig deres kunder chancen for at kvalificere sig til 2 store unikke online finaler, hvor der er hele 2 Unibet Poker WSOP Crusader pakker garanteret i hver finale, til en værdi af hele €16.000.

Du har i alt 3 forskellige måder hvor på du kan sikre dig din plads til de fantastiske online finaler, der bliver spillet hos Unibet Poker.

Log ind på din Unibet Poker konto med det samme, og læs meget mere om denne super lækre WSOP Crusader kampagne. Såfremt du endnu ikke er blandt de 200.000 danske spillere med en konto hos Unibet så opret dig som kunde hos Unibet Poker, og giv dig selv chancen for at få betalt indskuddet til hele 10 WSOP 2011 events.

Få en unik Unibet Poker bonus på op til €1.000, ved at oprette dig som kunde og spille poker for ægte penge hos Unibet Poker.