Vind adgang til WPT Spanish Championship hos Party Poker

Spanien er på kort tid blevet et af de mest populære lande at tage til. Hvad enten man kunne tænke sig flotte strande, godt vejr eller bare vil opleve en helt speciel stemning så er Spanien et fantastisk sted at tage til. World Poker Tour afholder deres kommende turnering i netop Spanien hvor hovedstaden Barcelona vil danne rammerne om en helt forbløffende live turnering. Det er nemlig de færreste pokerspillere der endnu har fået øjnene op for dette paradis, og når man kombinerer godt vejr med smukke strande, et godt byliv, et varmt klima og poker så har man opskriften på en stor succes.

Kvalificering kører nu

Allerede nu kan spillere hos Party Poker kvalificere sig til WPT Spanish Championship. Hver eneste dag vil du kunne finde satellitturneringer i alle niveauer der kan sikre dig en pakke til den store turnering. De mange muligheder for at kvalificere sig billigt til den kommende udgave af WPT gør det attraktivt for knap så øvede spillere at prøve kræfter med de store drenge i poker.

Turneringen afvikles på det berømte Casino Barcelona og hver pakke til WPT Championship har en værdi af $8.000. Hver pakke inkluderer følgende ting.

$4.900 WPT Spanish Championship indskud.

$1.200 i lommepenge.

Seks overnatninger på smukt hotel, samt det gode værtsskab som Party Poker står for til alle turneringer de arrangerer rundt omkring i verden.

Vind din pakke til WPT

Vind din pakke til WPT Championship allerede nu via de mange spændende satellitturneringer hos Party Poker og vær klar når årets varmeste turnering vil blive spillet i Barcelona.

Registrer din nye konto hos Party Poker nu og benyt koden RIDERS500 når du bliver bedt om en bonuskode. Denne kode vil give dig en vanvittigt høj bonus på op til $500 på dit første indskud.

Oplev Spanien og WPT med Party Poker!