Vind adgang til stor online poker turnering

Det er helt forskelligt hvilken type af poker man foretrækker at spille. Nogle spillere er mest til cash game, mens andre er mere til turneringer. I den gyldne mellemvej finder vi den spændende variant Sit N Go turneringer. Konceptet er helt enkelt. 5-9 spillere registrerer sig til en STT turneringer og vinderen vil gå hjem med en stor portion penge. Det koncept har mange danske pokerspillere også taget til sig, og øvede STT spillere har en stor fordel hvis de skulle komme på et stort finalebord i en MTT turnering. Som STT spiller får man nemlig hele tiden afpudset ens turneringsspil uden at man skal bruge 10 timer på at spille en turnering.

Fantastiske tilbud

Hvis du også holder af at spille STT turneringer har UB nogen helt fantastiske tilbud til lige netop dig. Som ny spiller hos UB vil du nemlig blive budt velkommen med en stor 111 % sign-up bonus på op til $1.111. Den spændende bonus spilles nemt fri ved at spille cash games, STT eller MTT turneringer. Du vil løbende få krediteret dit bonus beløb til din rigtige konto, og det er særdeles nemt at spille den store bonus hos UB fri.

For at du skal have en månedlig målsætning med dit online poker vil UB også gerne kvittere med en fast rakeback aftale. Ligegyldigt hvor meget du spiller i løbet af måneden vil du modtage 30 % i rakeback. Denne rakeback aftale har ingen påvirkning på din sign-up bonus eller lignende tilbud, og derfor vil du få sindssygt meget tilbage på dit spil i den første tid hos UB.

Gratis sæde til deres highroller turnering

Sidst men absolut ikke mindst, vil UB give de 3 mest vindende STT spillere på indskud fra $60 og opefter et gratis sæde til deres store $50.000 garanterede Highroller turnering. De 3 sæder gives væk til de mest vindende spillere, og hvert sæde har en værdi af hele $530.

Dermed behøver du ikke lede længere efter markedets bedste aftale for både STT, MTT og cash game spillere!