Ukendt nordmand renser igennem hos PokerStars

Hos verdens største online pokerrum PokerStars, har en ukendt nordmand fundet sig godt til rette på de høje takster. ”StigR” renser godt igennem hos PokerStars

StigR huserer

Siden slutningen af marts måned i år, har en forholdsvist ukendt nordmand huseret på de høje limits hos verdens største online pokerrum PokerStars. Nordmanden der spiller under sit alias ”StigR”, har indtil slutningen af marts måned, været fast spiller på $0.50/$1 og op til $5/$10. Pludselig har han dog fået blod på tanden og har forsøgt sig med de dyrere takster – med succes.

Oppe med $150.000

”StigR” har nemlig spillet på $50/$100 NLHE bordene og på $50/$100 Pot Limit Omaha bordene, med en ret stor win rate. Her har han på kun lidt over 2.000 hænder, vundet næsten $150.000, hvilket må siges at være en ret god fortjeneste på så få hænder.

Alene på en bare en enkelt dag, formåede han at vinde over $100.000, som til dato er hans personlige rekord.

Om han fortsætter sin stilen, eller om han stopper mens legen er god, vides ikke. Men det er ikke første gang man ser den slags fænomener. Hvor en pokerspiller der er vant til de lavere takster, pludselig bevæger sig et par limits eller flere op, og spiller mod de helt store kanoner. Vi kan naturligvis kun håbe det bedste for ham, og/eller at han formår at få stoppet i tide, inden det ender alt for galt.

En ting er i hvert fald sikkert og det er, at der altid vil være pokerspillere der sidder klar til at tage imod ham og andre der skulle få lyst til at spille på de højeste takster hos PokerStars.

Du kan selv forsøge dig med at spille online poker hos PokerStars, ved at oprette dig som kunde allerede i dag. Det er gratis at oprette sig som kunde, såvel som det er gratis at hente og installere deres poker software.

Vil du vide mere om verdens største pokerrum så læs venligst denne PokerStars anmeldelse. Nye spillere kan ved brug af PokerStars henvisningskode PSP7824, få en massiv PokerStars startbonus på 100 % op til $600.