Store fordele som VIP spiller hos LuckyAce Poker

LuckyAce Poker tilbyder alle nye spillere en god chance for at blive en del af deres glimrende VIP program. Som VIP spiller hos LuckyAce Poker vil du uanset niveau blive inviteret med til en lang række fede turneringer som er deres måde at sige tak for din aktivitet på.

VIP niveauer

Allerede på niveauet BRONZE vil man blive inviteret med til freerolls for $15500 hver måned, og hvis du skulle stige endnu højere i niveau kan du se frem til freerolls til en værdi af op til $29000 om måneden!

Ingen andre pokersites tilbyder deres spillere så store turneringer for deres loyale spil, så LuckyAce Poker er altså et særdeles godt tilbud for pokerspillere som er på jagt efter en bedre ordning end man finder andre steder. Disse mange VIP freerolls har på grund af deres lave felt af spillere en særdeles høj værdi, og adgangen kommer selvfølgelig oven i din månedlige VIP bonus.

Kun 5 point nødvendige

For at blive VIP spiller hos LuckyAce Poker skal du mindst optjene 5 point om måneden. Opnår du dette vil du automatisk blive BRONZE spiller og få adgang til de mange fede turneringer. Hvis du optjener mindst 60000 point om året vil du få det fulde udbytte af VIP programmet og modtage op til 36 % i cashback og adgang til turneringer for $29000 om måneden.

VIP programmet hos LuckyAce Poker har simpelthen så mange fordele at den samlede værdi med lethed overstiger hvad man ellers kan finde i normale rakeback aftaler, så der er særdeles god grund til at ligge ens aktivitet hos denne side.

LuckyAce Poker tilbyder desuden en 100 % sign-up bonus på op til $400. Hvis du indsætter $400 eller mere vil du få $100 direkte ind på din konto og kan spille det sidste af din bonus fri med dine ekstra penge!

Lav LuckyAce konto