Start dit spil hos Inter Poker

Det er ikke uden grund at tusindvis af spillere vælger at blive kunde hos Inter Poker. Her finder du nemlig et ældgammelt firma der har næsten 10 års erfaring inden for online poker og det gør at de lige præcis ved hvad det er du gerne vil have.

 Derfor kan Inter Poker tilbyde dig et produkt som går længere end deres mange konkurrenter og du bør uden tvivl komme i gang med at spille hos dem da fordelene er så mange at det er synd at lade være. Her finder du et stort udvalg af poker kombineret med gode tilbud og et hav af lækre kampagner.

Nemt at komme i gang

For at komme i gang med at spille hos Inter Poker skal du bare downloade deres gratis software fra hjemmesiden og herefter kan du så installere denne. Når dette er gjort tilmelder du dig som kunde og inden længe er du klar til at gå i gang med at spille på deres fornemme pokerside. Hvis du ikke tidligere har haft en konto hos Inter Poker og vælger at indbetale penge til din nye konto, vil du være berettiget en 200 % bonus på op til €1000.

Høj værdi for alle

Det er dog ikke kun den store sign-up bonus der gør det til en fornøjelse at være kunde hos Inter Poker. Her finder du nemlig også store månedlige kampagner der kan indeholde alt lige fra rake races til VIP freerolls og meget andet.

Værdien er ikke til at tage fejl af, så hvis du gerne vil spille et solidt sted hvor du både får den største værdi og den bedste behandling burde du hente softwaren hos Inter Poker med det samme så du kan komme i gang.

Start dit spil nu og indkasser €1000 i bonus og bliv VIP medlem.

Få din InterPoker bonus her!