Spil på vinderen af Super Bowl LI: – Få odds 3.25 på favoritterne Patriots

super_bowl_li_vinder_odds

Det skal ikke udelukkende handle om Hillary Clinton og Donald Trump, når vi taler om USA i disse tider, for den nye NFL-sæson er i fuld gang og det ser ud til at blive et fantastisk slutspil i år, da flere hold ser skarpe ud her i mid-season.

Super Bowl LI spilles d. 5. februar 2017 på NRG Stadium i Houston, Texas, som også var rammen om Super Bowl VIII (1974) og Super Bowl XXXVIII (2004). Det bliver derfor tredje gang, at NFL-finalen skal afvikles i Houston. Super Bowls half time show bliver denne gang ført an af Lady Gaga.

Hos 888sport er der allerede nu odds på vinderen af Super Bowl LI, og på nuværende tidspunkt er det New England Patriots som er favoritter til at vinde The Vince Lombardi-trophy næste gang. Til odds 3.25 er Patriots forholdsvis store favoritter, hvor Dallas Cowboys og Seattle Seahawks er udråbt som de største udfordrere – begge til odds 7.00.

Spil på NFL hos 888sport ->>

 

Kan New England Patriots gå hele vejen?

Favoritterne til at vinde den 51. Super Bowl i NFL-historien er på nuværende tidspunkt New England Patriots, og det forstår man godt, for Patriots er i topform i øjeblikket, efter man har fået Tom Brady tilbage fra overstået karantæne.

I sidste sæson var Patriots hårdt ramt af skader, men nåede alligevel til AFC finalen, og i år bør holdet kunne komme endnu længere, nu hvor rosteren generelt ser sund og rask ud.

 

Seahawks byder ind på favoritrollen

I uge 10 tabte Patriots til Seahawks på hjemmebane med 31-24, og de to hold kan meget vel ende med at mødes igen i Super Bowl LI til februar. Det vil samtidigt være en gentagelse af Super Bowl finalen i 2015, hvor Patriots slog Seahawks med 28-24.

Seahawks har altså allerede slået Patriots én gang i år, og kan måske gøre det igen, hvis de to hold mødes i Super Bowl finalen senere på sæsonen. Derfor er odds 7.00 lige nu på Seahawks bestemt heller ikke noget tosset bud.

Det samme kan siges om Dallas Cowboys, som kan se frem til at skulle spille Super Bowl i sin egen hjemstat, hvis det bliver til en sejr i NFC finalen. Cowboys har været forrygende i denne sæson, hvor man indtil nu er 8-1 i NFC East. Cowboys tabte i Uge 1 hjemme med 19-20 til New York Giants, men siden da er det blevet til otte sejre på stribe. Prescott, Terrance Williams og Dez Bryant har skaffet masser af passing yards, mens Ezekiel Elliott har været top rusher i samtlige af de otte seneste kampe.

Cowboys har en spændende offensiv, som skal blive super interessant at følge gennem slutspillet. Odds 7.00 på Cowboys er bestemt et godt bud.

 

Glem alt om Green Bay Packers

Packers var før sæsonen udråbt som en af favoritterne, men til odds 23.00 synes de lige så sikre som et 64 yards field goal lige nu. Man forstår da også godt det høje odds på Packers, som er 4-5 i NFC North, og skeptikerne havde da også allerede før sæsonen peget på en aldrende roster, som kunne være til ulempe for oste-staten Wisconsins stolthed.

The Pack har simpelthen for mange nøglespillere over 30 i rosteren til, at vi og nogen bookmakere tror på dem i år, så glem alt om Green Bay Packers i Super Bowl LI.

 

De forsvarende Super Bowl champions?

Denver Broncos vandt som bekendt Super Bowl 50 tidligere i år, da det blev til 24-10 sejr over Carolina Panthers. Broncos giver stadig et flot odds 17.00 til at genvinde trofæet, hvilket intet hold har gjort siden Patriots gjorde det i 2004 og 2005.

Broncos er startet med 7-3 i AFC West, hvor forsvaret ikke har set ligeså stabilt ud, som det der vandt mesterskabet i sidste sæson. Broncos skal steppe deres game up, hvis de skal være en seriøs contender igen i år, men man skal bestemt ikke afskrive Broncos endnu, og odds 17.00 er bestemt et flot odds.