Spil med i Win tonight og vinde fede gadgets hos Party Poker

Alle nye kunder som tilmelder sig til Party Poker, og foretager et indskud til sin poker konto. Kan se frem til 42 hektiske dage med masser af store fede præmier.

Godt tidspunkt at tilmelde sig på

Lige nu er et rigtig godt tidspunkt at registrere sig som kunde hos Party Poker, og foretage sit første indskud til sin pokerkonto. Alle nye kunder der opretter sig og foretager et indskud, i perioden fra d.15. februar og helt frem til d.28. marts. Får nemlig mulighed for at deltage i op til 42 lukrative online pokerturneringer hos Party Poker, hvor man kan vinde store præmier og masser af skattefrie kontanter.

En gang om ugen (hver søndag) i Win Tonight kampagne perioden, sætter Party Poker en ekstra stor hovedpræmie på højkant. Du kan nemlig vinde en stort 40” Samsung 3D TV, med Blu-Ray afspiller og 3D briller. De øvrige dage i løbet af ugen, kan du vinde standard præmiepakkerne:

Standardpræmiepakker (mandag til lørdag):
• iPad 16 GB Wifi & iPad etui
• Canon EOS 1000D, tripod og taske
• PSP Go & Monster Beats høretelefoner
• PS3 320 GB Slim, PS3 Move Pack og oplader, FIFA 11 & Call of Duty Black Ops spil
• iPod Touch 64 GB & højttalere
• Sony Vaio VPC & 16 GB flash drive

Spillerne på pladserne fra 2-10 får en kontant skattefri præmie.

De skattefrie kontanter du kan vinde for 2. – 10. pladsen ser således ud:

Spillerplacering Præmiepuljebeløb
1 Præmiepakke
2 $30
3 $20
4 $13
5 $11
6 $8
7 $6
8 $5
9 $4
10 $3

 

Alle Win Tonight turneringerne starter hver dag kl. 20.00 dansk tid, og er gratis at deltage i. Det eneste krav for at kunne deltage i så mange af Win Tonight turneringerne som muligt er, at du er ny kunde og har oprettet din Party Poker konto i perioden fra d.15. februar til d.28. marts, samt at du har foretaget en indbetaling for ægte penge til din poker konto.

Det vil altså sige at det er en lukket kampagne kun for nybegyndere, hvilket er endnu en stor fordel, da man ikke risikerer at spille mod de mest garvede online pokerspillere.

Registrer dig nu

Skynd dig at oprette en Party Poker konto her, så du kan være med i så mange af turneringerne som muligt inden det er for sent.

Desuden får alle nye Party Poker kunder, også en stor skattefri Party Poker bonus på 100 % op til $500, i forbindelse med dit første indskud.

Spil med i Win Tonight her!