Spil iCop 4 med Classic Poker og dyst med om EUR 160000

Classic PokerDet er igen ved at være tid til at finde din indre pokerspiller frem og spille med i de store turneringer der løber af stablen fra 14. februar når Classic Poker for fjerde gang inviterer pokerspillere fra hele Europa til den spændende turneringsserie ICOP. Med en samlet præmiepulje på hele €110.000 og €50.000 i ekstra præmier bør man for alvor kigge nærmere på de mange spændende turneringer som vil løbe af stablen under dette års udgave af ICOP.

Noget for alle

Med hele 8 turneringer vil der være noget for enhver smag i denne kommende udgave af ICOP4, og med en Main Event turneringer der garanterer €50.000 i præmiepulje for et indskud på blot €40+€4 bør man som turneringsspiller ikke gå glip af dette fremragende tilbud hos Classic Poker.

De store garanterede præmiepuljer er dog ikke alt man kan nyde gavn af under dette års ICOP 4. Hvis man skulle være så dygtig og heldig at nå 4 finaleborde i de samlede 8 turneringer vil hele €50.000 blive fordelt blandt de spillere som opnår 4 finaleborde i ICOP 4.

Den store Main Event turnering erstatter den ugentlige søndagsturnering hvilket giver alle spillere muligheden for at vinde en stor præmie for 3 gange så så lidt i indskud. Dermed er ICOP 4 et godt tilbud til alle turneringsspillere der søger efter gode turneringer med massive garanterede præmiepuljer for relativt lave indskud.

Det hele løber som tidligere omtalt af stablen fra den 14. februar og hver dag vil du kunne finde en ny ICOP 4 turnering hos Classic Poker. Med indskud fra €4+€0.40 og op til €40+€4 er der noget for enhver smag, og med hele €160.000 i samlet præmiepulje bør man på alle måder spille med når Classic Poker inviterer pokerspillere fra nær og fjern med til festen.

Få bonus hos Classic Poker

Opret en konto hos Classic Poker i dag og få en 200 % sign-up bonus på op til €1.000 og spil med i dette års udgave af ICOP 4.

Lav konto hos Classic Poker