Rekord stor jackpot hos Ladbrokes Poker

Hos Ladbrokes Poker kan man finde en Bad Beat Jackpot som kan være med til at gøre en tabende hånd til en kæmpe gevinst. Her har man nemlig mulighed for at få den helt store kontante udbetaling hvis man blot taber med fire ens i 8’ere eller bedre ved et af de udvalgte borde. Opfylder man den opgave kan man lige nu få del i mere end €260.000, og det bedste af det hele er at alle gevinster er skattefrie. Er du derfor træt af at få de store hænder knækket af andre spillere kan du vinde en formue hos Ladbrokes Poker.

Find de rigtige borde

Det er ikke alle borde hos Ladbrokes Poker der er omfattet af denne jackpot, og derfor er det vigtigt at man finder de rette af slagsen. Alle Bad Beat Jackpot borde er markeret med et BB logo i deres software som gør det nemt at spotte og så længe man er mindst fire spillere involveret i den pågældende hånd er de €260.000 inden for rækkevidde. Udover at man mindst skal være fire pokerspillere involveret er det også nødvendigt at hånden går til showdown.

Få en solid bonus

Udover de populære bad beat jackpot borde har Ladbrokes Poker også en særdeles solid pokerbonus som du kan få fingrene i hvis du er ny kunde. Det bedste ved denne bonus er at den ikke kræver et vanvittigt højt indskud, og derfor kan man få op til 5.500 i bonus ved blot at indsætte 100 kroner. Man skal nemlig bare optjene 35.000 player points før at bonussen er klar til udbetaling, og derfor kan det være en særdeles indbringende ting at vælge Ladbrokes Poker.

Tilmeld dig allerede nu og spil på Bad Beat Jackpot bordene med en god bonus der kan optjenes på samme tid.