Party Poker afholder Pokerfest II

Det vides ikke helt præcist hvorfor at Party Poker er så populære som det er tilfældet, men noget kunne tyde på at det er antallet og kvaliteten af deres kampagner.

Party Poker vælger nemlig hver måned at tilbyde et hav af gode tilbud til alle deres kunder, og nu kan spillere med hang til turneringer se frem til en ny omgang af Pokerfest Online.

Den første udgave af denne pokerfestival blev nemlig en stor succes, og derfor vil Party Poker nu invitere dig med til hele 47 events og en samlet garanteret præmiepulje på $3.500.000.

Point turneringer igen

Et af de initiativer som gjorde den første udgave af Pokerfest så forbandet populær, var de mange point turneringer som kørte i forbindelse med serien af events.

Heldigvis har Party Poker også valgt at indføre en række af disse igen, og derfor kan man blandt andet spille med i en turnering med $2.000 i garanteret præmiepulje for bare 20 Party Points.

For de mere erfarne spillere er der dog også masser af store events på programmet. Event 1 har blandt andet en garanteret præmiepulje på $350.000, og prisen for at være med lyder på kun $200+$15.

Kom billigt med

Party Poker har altid sat en ære i at give deres spillere chancen for at være med til de største begivenheder inden for både online og live poker, og dette gør sig igen gældende ved denne turneringsserie.

Derfor kan du kvalificere dig til samtlige events under Pokerfest II Online via satellitturneringer, så der er ingen undskyldning for ikke at vise ens værd.

Det hele foregår fra den 22. april og frem til den 6. maj, så det ville være en ide at få oprettet en konto med det samme så man kan deltage.

Har du endnu ikke en konto hos Party Poker, så opret dig med koden RIDE500 og så venter der en 100 % bonus på op til 3000 kroner.

Besøg Party Poker her