Online Mesterskab hos NordicBet Poker

Kunne du tænke dig at blive nordisk mester i online poker så har NordicBet Poker lige præcis turneringen for dig. Det hele sker den 2. oktober hvor spillere fra hele Skandinavien har mulighed for at deltage i den store promotion hvor intet mindre end 250.000 dejlige danske skattefrie kroner vil være garanteret.

Dette er din chance for at vise dit værd i poker, og samtidig kunne du være en bærende faktor til at trofæet ryger til Danmark og ikke nogle af vores konkurrerende lande som Norge eller Sverige. Der er masser af gode chancer for at kvalificere sig hvis man ikke har råd til at købe sig direkte ind, så der er ingen undskyldninger for ikke at tage udfordringen op og blive nordisk mester.

Turnering kun for danskere

Foruden den store Main Event turnering vil der også blive spillet fire specielle turneringer som kun kan deltages i af spillere fra hver af sit eget land. Det betyder at både Sverige, Finland, Norge og Danmark vil være turneringerne hvor man kan dyste mod ens landsmænd og samtidig vinde store og flotte præmier.

De forskellige turneringer som kun er for spillere bosat i et specifikt land har et indskud på €75+€7.50 og de 6 bedste spillere vil vinde en Super Weekend fra NordicBet Poker der har en værdi af flotte 6300 kroner. Dette er oven i præmiepuljen der bliver genereret, så der er tale om høj værdi her.

Et og to skal til Amsterdam

Det mest spændende er selvfølgelig Main Event turneringen hvor man udover de 250.000 kroner i puljen også kan vinde en pakke til Masters Classics of Poker 2011 i Amsterdam. Hver pakke har en værdi af flotte 50.000 kroner. Første og andenpladsen vil modtage en sådan pakke udover deres præmier i selve turneringen, så gør dig klar og forsvar dit land hos NordicBet Poker.

Spil med her