Mulighed for begynder turneringer hos NordicBet Poker

NordicBet Poker er et helt igennem fantastisk godt sted at starte med at spille online poker. Her finder du nemlig både gratis-borde, freeroll turneringer og et væld af gode begynder turneringer for alle.

Hvad enten du er ny, øvet eller en haj til poker er der noget for dig hos denne udbyder, og hvis du efterhånden er ved at være klar til at spille om rigtige penge, men ikke helt føler at du vil købe dig ind i turneringer for dyre domme har NordicBet Poker et hav af gode muligheder til dig.

Enormt udvalg

Døgnet rundt finder du begynder turneringer i både det velkendte MTT, men så sandelig også i det populære STT format. Disse turneringer koster helt ned fra €0.01+€0.01 og op til €1+€0.10 at være med i, og det er en ganske billig pris når man samtidig kan vinde masser af kontante præmier i hver eneste turnering.

Med muligheden for at spille med i så mange af disse turneringer som man har lyst til, er NordicBet Poker ganske enkelt bare et fremragende sted at starte med at spille online poker. Her finder du nemlig også et par meget gode kontante tilbud som du kan få glæde af.

Bonusser og ugentlig rakeback

Der findes to forskellige bonusser til nye indbetalende kunder hos NordicBet Poker. Den første af slagsen er en unik €25 kontant bonus som du kan få ved at indsætte €50 eller mere. Det betyder at du har flere penge på kontoen inden du spiller din første hånd, og hvis du er mere til ordinære bonusser kan du spille op til €1000 fri i sign-up bonus.

Derudover tilbyder NordicBet Poker ugentlig rakeback til alle spillere der raker for €30 eller mere i løbet af en uge, hvilket også er med til at give dig flere penge at spille poker for.

Prøv de mange spændende begynder turneringer og få del i de mange gode tilbud hos NordicBet Poker.

Spil hos Nordicbet. Opret konto her!