Modtag op til USD 100 hos WPT Poker

WPT Poker er hjemstedet for den store turneringsserie der igennem årene har kåret dusinvis af spillere fra hele verden som udødelige inden for live poker. Med deres helt egen pokerside kan WPT Poker tilbyde dig de bedste muligheder for at komme med til deres mange populære turneringer, og er du ny kunde kan du endda også få op til $100 i bonus ved at lave din første indbetaling af penge til din konto. Kunne du derfor godt tænke dig at spille et godt sted med masser af fisk og lækre kampagner er WPT Poker et fornuftigt valg.

Match bonus

Bonussen hos WPT Poker er en 100 % match bonus som betyder at dit indskud vil blive matchet i bonus. Da den maksimale bonus er på $100 skal der derfor kun indsættes det samme beløb for at få den fulde bonus. Indsætter du dog mindre beløb som f.eks. $25 eller $50 vil dette også udløse en bonus på dit indskud. Du er derfor sikker på at få en rigtig god start på dit spil som kunde hos WPT Poker, og lige nu kan du blandt andet se mulighederne for hvordan du kommer med til WPT Danmark som afholdes på Casino Munkebjerg.

Party Poker netværket

Udvalget af spil hos WPT Poker er enormt stort, og grunden til dette skyldes at der en del af Party Poker netværket. Det er meget få udbydere der har fået lov til at blive en del af dette sunde netværk, og derfor kan det anbefales at prøve kræfter med WPT Poker. Siden at spillerne er de samme er det officielt set det nemmeste sted at tjene penge inden for online poker, og en oprettelse kan derfor kun anbefales hvis man er kørt træt i ens nuværende udbyder.

Besøg WPT Poker nu og få din bonus på op til $100!