Modtag en unik bonus hos William Hill Poker

Når man spiller online poker er det helt essentielt for ens succes i spillet at man forvalter ens penge på en god og fornuftig måde. En af de mange gode veje til at få en sund kapital er at benytte sig af diverse bonusser som man kan få rundt omkring på internettet, men der er dog ingen der kan måle sig med William Hill Poker. Her kan man nemlig få en vanvittigt stor bonus lige så snart man indbetaler penge til ens konto, og for at gøre det hele ekstra lukrativt har William Hill Poker valgt at fordoble dit indskud i bonus.

Op til £1250 i bonus

Den højeste bonus du kan få som ny kunde hos William Hill Poker er på £1250 og det kræver kun et indskud på £625 for at få denne. Foruden den meget spillervenlige bonus vil William Hill Poker også invitere dig med til deres ugentlige $1000 New Player Freeroll. For at få både bonussen og turneringsbilletten skal du bare foretage dit første indskud til din konto, og husk at det er en god ide at indsætte ekstra mange penge hvis man vil have mest muligt ud af denne bonus.

Sådan spiller du din bonus fri

For hver gang du optjene 350 William Hill Point efter dit første indskud vil $5 af din bonus blive udbetalt til dig i kontanter, og alt dette foregår automatisk. Du skal derfor bare læne dig tilbage, spille poker og se pengene strømme ind på din konto. Du har hele 90 dage til at spille din bonus fri, hvilket gør at du har god tid til at nyde spillet og ikke skal skynde dig.

Sørg for at du får del i dette gode tilbud hos William Hill Poker nu og opret dig straks.