Mobilbetting er nemt, hurtigt og altid tilgængeligt

iPhoneMobilbetting vokser i popularitet i takt med, at flere og flere danskere bruger deres mobiltelefoner til at surfe på internettet, checke livescore.dk, Facebook og hvad man nu ellers bedriver tiden med på nettet.

Men hvorfor er det så populært? For det første – og her er der virkeligt tale om noget, som har irriteret mange sportsbettere – behøver du IKKE logge ind med NemID, når du spiller hos en online bookmaker fra mobilen. Logger du ind fra Danmark på din sportsbetting konto fra en almindelig computer, skal du altid logge ind med NemID, hvilket har været til stor gene for mange.

NemID kræver nemlig at din Java altid er opdateret, og mange uerfarne computerbrugere døjer ofte med at få opdateret Java, hver gang NemID pludselig ikke virker længere.

Derfor har mange prist sig lykkelige over, at alt der kræves for at mobilbette er et login med brugernavn og kodeord. Dog skal det siges, at de færreste bookmakere – hvis overhovedet nogen – giver dig muligheden for at sætte penge ind fra mobilen, og derfor kræves det at du opretter din konto og sætter penge ind første gang fra en almindelig computer. Herefter kan du frit benytte din telefon til mobilbetting, hver gang du vil oddse på en sportsbegivenhed du skal se i tv eller direkte på stadion.

 

Live bet direkte fra sofaen eller stadion

En anden årsag til at mobilbetting er blevet så populært de senere år, skal selvfølgelig også findes i det faktum, at du kan livebette fra mobilen. Det vil sige, at hvis du ikke er hjemme ved computeren, men i stedet sidder på stadion eller hjemme på din bedste vens sofa og ser en fodboldkamp, hvor du får lyst til at livebette mens kampen er i gang, så kan du bare logge ind fra din mobiltelefon på din sportsbetting konto og placere et væddemål indenfor ganske få sekunder.

En tredje årsag til mobilbettings udbredelse i Danmark er naturligvis også, at bookmakerne har gjort en aktiv indsats for at få os til at vænne os til at spille fra mobilen. Det er sket i form af særlige kampagner, hvor du måske tilbydes et “free bet” på 100 kr., hvis du først spiller 100 kr. på udfaldet af en kamp fra mobilen. Det betyder, at hvis du falder af på dit væddemål for den første 100 kr-seddel, så får du et gratis 100 kr. væddemål af bookmakeren – det kræver dog, at du spillede fra mobilen for den første hund.

Sådan har bookmakerne været så kreative igennem de senere år, og hvem kan brokke sig over dét? Som spiller får vi noget ekstra for pengene, og samtidigt får vi en super service ydelse i form af mobilbetting, fordi vi nu kan oddse når vi vil, hvor vi vil. Fagre nye verden.

Dagene hvor du SKULLE traske ned i kiosken, 20 minutter før en kamp startede, for at spille er altså ovre. Og gudskelov for dét!