Mermaid Poker inviterer til GSOP VIII

For at kunne blive ved med at tiltrække nye kunder er det også nødvendigt at man hele tiden forbedrer ens produkter.

Det er i sig selv ikke nogen hemmelighed, og hos Mermaid Poker har de også valgt at satse stort på det danske marked for pokerspillere.

Derfor kan de nu tilbyde hele 2 pokerklienter som foregår på henholdsvis det gamle Boss Media netværk, og nu også på Ongame.

Med den nye klient har spillere derfor også mulighed for at spille med i den store omgang af Grand Series of Poker VIII, og den 18. marts vil den enorme Grand Slam finale blive spillet.

Kvalificer dig hos Mermaid Poker

Grand Slam finalen er noget af det største der sker i løbet af året hos Ongame, og derfor er det også en stor prestige der følger med i at deltage.

Det har dog sine bekostninger at købe sig direkte ind. Prisen er nemlig på $5000, og det er et umenneskeligt beløb for de fleste pokerspillere.

Heldigvis har Mermaid Poker valgt at lave et væld af forskellige satellitturneringer, så du har derfor muligheden for at spille med i finalen for en brøkdel af hvad man eller skal betale for at deltage.

Tilmeld dig nu

Lige så snart at du besøger Mermaid Pokers hjemmeside har du mulighed for at oprette en konto på det nye netværk.

I forbindelse med dette, vil man også have muligheden for at få en ny og bedre poker bonus på helt op til $2500.

Med denne fornemme bonus er der derfor ekstra penge til rådighed så man kan få kvalificeret sig til Grand Slam finalen, så det er egentlig bare med at komme i gang.

Prøv den nyeste satsning fra Mermaid Poker allerede i dag og så kan du spille de op til $2500 fri ved bare at lave et enkelt indskud.

Registrer dig hos Mermaid