Masser af Step turneringer hos Everest Poker

Hvis du synes at prisen på poker ofte kan være for høj kunne det være en rigtig smart ide at prøve en af de mange Step turneringer som udbydes hos Everest Poker. Her har du nemlig mulighed for at starte ud på de helt lave takster og derfra avancere til de store Step turneringer hvor der er mulighed for at vinde præmiepakker på helt op til $10.000. Med muligheden for at forvandle et meget lille indskud til en stor gevinst henvender dette koncept sig særlig godt til pokerspillere med hang til store oplevelser for få penge.

Kører 24 timer i døgnet

De mange Step turneringer hos Everest Poker kører døgnets 24 timer, og du bestemmer selv hvilken en af dem du ønsker at være med i. Skulle du gå hele vejen og vinde en af de afgørende turneringer venter der dig en pakke til en værdi af mellem $2500-$10.000 og så kan du bruge disse penge på at købe dig ind i en stor live turnering efter eget valg. Derfor kunne din vej til de store events blive særdeles billig såfremt du har evnen til at gå videre i de mange indledende turneringer, og derfor er Step turneringer meget populære.

Registrer dig nu

Spil med i en af de mange Step turneringer dagen lang og tjek desuden de mange typer af cash games og øvrige turneringer som findes hos Everest Poker. Nye kunder kan få en enorm $500 bonus på deres første indskud, og derfor er der høj værdi for alle nye spillere. Registrer dig med det samme og kig nærmere på denne fremragende udbyder som gennem årene har sendt et utal af spillere med til de største events inden for poker.

Opret dig her og spil Everest Poker med det samme og få flere fordele.