Ladbrokes Poker tilbyder dig mange turneringer

Det er altid en god ide at orientere sig om hvilke tilbud man kan få inden for online poker, og hos Ladbrokes Poker har de et særdeles gavmildt et af slagsen.

De giver nemlig alle nye indbetalende kunder adgang til turneringer for €10.000, og det kræver kun et indskud på 100 kroner eller mere.

Så snart at du har lavet dit indskud, vil du kunne spille med i både freerolls og added turneringer til en værdi af over 70.000 kroner, så det er ikke helt dumt at vælge denne udbyder.

Derudover afholder Ladbrokes Poker også lige nu et €30.000 nordisk rake race som du kan være en del af.

Optjen rakeback

Belønningerne er heller ikke svære at få fat i hos Ladbrokes Poker, for de tilbyder nemlig et lækkert VIP Program til alle faste kunder.

Ved at optjene et givet antal Player Points om måneden, vil du få fordele i form af en loyalitetsbonus, VIP turneringer og meget andet.

Går man derfor højt op i både gode tilbud og maksimal værdi for alle spillede hænder, er det hos Ladbrokes Poker at man seriøst skal overveje at oprette sig.

Efter at det nordiske rake race er slut, kan man desuden også igen få en velkomstbonus på ens første indskud.

Ny og bedre bonus

Ladbrokes Poker valgte i marts måned at lave en helt ny type poker bonus til alle deres nye kunder.

Det er nu blevet sådan at man kan få en 250 % bonus på ens første indskud, og den højeste sin slags er på intet mindre end 12.500 kroner.

Med så mange penge i bonus, går det hurtigt op for de erfarne spillere at Ladbrokes Poker er et indbringende valg at træffe.

Opret din konto nu med koden RIDERS, og så har du et væld af gode tilbud at se frem til.

Tilmeld dig Ladbrokes Poker