Ladbrokes Poker giver dig 5500 kroner i bonus

Det er særdeles nemt at få sig en stor bonus hos Ladbrokes Poker. Spillere som opretter sig hos Ladbrokes Poker vil blive taget meget varmt imod med deres særdeles populære sign-up bonus. Når man har lavet en konto og foretaget et indskud på minimum $10 vil man være berettiget til at modtage bonussen. For at give dig så gode chancer som muligt for at få mest muligt ud af dette tilbud vil alle nye spillere have hele 45 dage til at optjene deres bonus. Processen for hvordan man får en bonus er meget nem.

Du optjener point automatisk

Når du spiler poker ved de rigtige penge borde hos Ladbrokes Poker vil du optjene spiller-point. For hver dollar som du betaler i rake vil du modtage 10 point. Ved f.eks. at optjene 35.000 point inden for 45 dage efter ens første indskud vil man få 5.500 kroner eller $1.000 ind på ens konto. Med så nemme krav for at spille den store bonus fri kan spillere på alle niveauer se frem til at nyde de mange varianter af hos Ladbrokes Poker.

Hvis man ikke spiller helt så meget som de spillere der kan spille den store bonus fri kan man blandt andet få $450 i bonus ved at optjene 15.000 point. Det kan godt lyde af mange point, men da man får 10 point for hver dollar man har raket er det faktisk meget overkommeligt.

Ladbrokes Poker lancerede for nylig deres opdaterede VIP program der udover denne bonus også giver mulighed for op til 30 i månedlige loyalitetsbonus. Du kan som ny spiller hos Ladbrokes Poker kombinere sign-up bonussen med loyalitetsbonussen, og det er noget som er meget attraktivt for spillere på alle takster.

Tjek de mange gode tilbud og få en konto

Få din 5.500 kroner bonus hos Ladbrokes Poker i dag og tjek de mange spændende tilbud hos den britiske udbyder.

Spil hos ladbrokes Poker