Ladbrokes Poker er et genialt sted at spille

Kvaliteten af diverse pokersider på internettet svinger desværre forfærdeligt meget, men der er heldigvis et sted hvor du kan få det bedste af det bedste. Ladbrokes Poker er nemlig stedet hvor tusindvis af danskere ugentligt logger ind på deres konto for at spille, og der er mange gode grunde til at de vælger netop denne udbyder. I en årrække har Ladbrokes Poker nemlig brugt et utal af ressourcer på at sikre dig de absolut bedste rammer for dit spil, og efter at de også har fået en dansk licens kan du fortsat nyde godt af disse foranstaltninger.

Høj sikkerhed

Et af kernepunkterne for den forretning som Ladbrokes Poker driver, er at deres kunder skal have den højest mulige sikkerhed. Det betyder at alt spil vil blive overvåget af uafhængige firmaer 24 timer i døgnet, og skulle der forekomme mistroisk aktivitet på enhver konto vil dette blive slået ned på med det samme. Du kan derfor trygt stole på at både dine personlige oplysninger og dine penge er i de bedste hænder, og fair play er også noget som prioriteres højt hos den britiske bookmaker.

Mange gode tilbud

Udover alle de basale ting som en dansk licens, de højeste typer af sikkerhed og et bredt udvalg af spil er der også mange gode tilbud at finde hos Ladbrokes Poker. De giver nemlig alle nye spillere en poker bonus på helt op til 5.500 kroner, og det er nemt at få fat i den. Du skal nemlig bare oprette en konto med koden RIDERS, og så vil din bonus være klar til at blive udbetalt så snart du har optjent et vist antal player points.

Find ud af hvorfor så mange spillere vælger Ladbrokes Poker, og opret en gratis konto nu så du kan få det bedste inden for online poker direkte hjemme hos dig selv.

 

[maxbutton id=”1″]