Kom til WSOP 2013 hos Danske Spil

Man kan ikke klandre Danske Spil for at være fedtede med deres kampagner, og nu er det kvalifikation til World Series of Poker 2013 der står for døren. Allerede fra nu af og frem til den 17. juni, har du hver uge chancen for at kvalificere dig til årets største begivenhed for pokerspillere i hele verden. Der er nemlig en komplet pakke garanteret hver eneste søndag, og den har en værdi af intet mindre end $14.000. Pakken indeholder både indskud til Main Event samt $2000 i lommepenge og imponerende 7 overnatninger i Las Vegas.

Gratis kvalifikation

Som om at det ikke skulle være nok med den ugentligt garanterede pakke til WSOP 2012, afholder Danske Spil også hver dag en freeroll for alle deres ihærdige pokerspillere. I denne turnering kan du ved at komme i top 25, gå videre til de øvrige satellitturneringer som i sidste ende kan placere dig ved filten i den ugentlige finale. Vejen til WSOP 2012 behøver derfor ikke at koste dig noget som helst, så det er attraktivt for alle at kvalificere sig hos Danske Spil. Turneringerne kører allerede nu, så der er ingen tid at spilde.

Den vigtigste turnering

World Series of Poker har en næsten guddommelig status inden for poker. Det bliver nemlig ikke større end dette, og det er derfor alle spilleres drøm at være med når tusindvis af entusiaster fra hele verden sætter sig klar til at dyste om trofæet og alle millionerne i USA. Vil du være sikker på at have chancen for at blive den næste verdensmester, så opret en konto hos Danske Spil i dag og spil med i de mange satellitturneringer.

Benyt koden POKERNET under dit første indskud, og sæt trumf på spillet med en 100 % bonus på op til 3000 kroner. Tjek desuden deres store VIP program der giver mulighed for rakeback.