Kom med til The Big Game V hos Party Poker

Har du tit drømt om at sidde blandt de store navne når de mest spændende tv-transmitterede pokershows løber af stablen? Det har tidligere været noget som har været forbeholdt de mest kendte og rige spillere. Heldigvis vil Party Poker gerne se dig til deres kommende udgave af The Big Game. Ved at spille online poker hos Party Poker kan du komme med til det store spil og vinde stort. Alle spillere hos Party Poker har chancen for at kvalificere sig til The Big Game gennem mange forskellige point races og derfor er det relativt nemt at få sikret sig en plads ved den grønne filt når navne som Tony G, Phil Laak og Niel Channing tropper op.

9 pakker på spil

Der er hele 9 pakker på spil hos Party Poker

Cash game spillere fra $0.25-$0.50 og opefter kan gratis vinde en plads til The Big Game og indkassere deres pakke til en værdi af hele $15.000. De 2 mest aktive spillere mellem den 21. marts og 3. april på de forskellige niveauer vil automatisk modtage deres pakke til The Big Game. De øvrige spillere vil dyste med i freeroll turnering hvor sæder også er klar til at blive vundet.

Spil med de store navne

Snyd ikke dig selv for at komme med til The Big Game og spille poker mod de største navne. Det er helt gratis at komme med til The Big Game og alt hvad du skal gøre er at spille flittigt på de forskellige cash game borde hos Party Poker og så vil du kunne komme med til det store spil.

Spil hos Party Poker. Download her!