Freerolls for mere end USD 100000 hos Party Poker

Party Poker giver dig gratis mulighed for at finpudse dine evner i poker samtidig med at du kan vinde gratis penge. Hver måned donerer siden mere end $100.000 væk i freeroll turneringer som bare venter på at blive vundet af dig. Det eneste der kræves af dig er at du opretter dig som spiller med den unikke kode RIDE500 og så venter der både masser af freerolls og en stor bonus til dig skulle du på et tidspunkt beslutte dig for at lave et indskud.

Foruden de mange spændende gratis turneringer kan det også siges at Party Poker har fået en meget flottere software der giver dig et langt bedre overblik over både bordene og de mange turneringer.

Gratis turnering for nye spillere

Hver lørdag er der desuden dækket op til flot besøg når Party Poker giver hele $1500 væk i deres New Player Freeroll som du gratis kan være med i. Så længe du har foretaget en indbetaling til din konto senest 60 dage før turneringen spilles kan du være med. Der kan højest være 5000 spillere med og du kan bruge dine gevinster til at prøve af de mange store garanterede turneringer som findes hos Party Poker.

Når dit indskud er foretaget og du har husket at bruge koden RIDE500 under oprettelse vil en 100 % start bonus på op til $500 blive krediteret din konto. I takt med at du optjener Party Point vil din bonus blive udbetalt til din konto, og når hele bonussen er spillet fri kan du købe nye bonusser og kolde kontanter for dine optjente point. Nemmere kan det næppe gøres, og med store månedlige promotions er Party Poker et rigtig godt bud på hvor du skal spille poker i fremtiden.

Tag del i de mange freerolls og få din skattefrie $500 bonus nu og besøg Party Poker.