Ekstra chance for vinde en plads ved Betfair Poker Live

Betfair Poker er blevet helt vilde med at afholde live turneringer. Dette er der flere grunde til. Først og fremmest har de mulighed for at give spillerne et peronligt indtryk af hvem de selv er, og dernæst er det også noget som giver omtale i medierne.

Hos Betfair Poker er det dog spillerne der er det vigtigste, og derfor vil nye og eksotiske destinationer få besøg af holdet bag firmaet i de kommende par år, og du har nu mulighed for at få en ekstra chance for at vinde en pakke.

Du får en ekstra chance

Hver dag har du mulighed for at spille med i en af de mange satellitturneringer som Betfair Poker afholder. Hvis du ikke skulle have held til at gå videre til de indledende runder behøver du dog ikke fortvivle. Betfair Poker giver dig nemlig nu en ekstra mulighed for at komme med, og du skal således bare fokusere på at spille dit bedste spil og se om en pakke til Betfair Poker Live i Costa Brava bliver din.

Skulle du have held med at kvalificere dig kan du se frem til en uforglemmelig oplevelse med godt vejr og live poker som de to hovedingredienser.

Ugentlig finale hos Betfair Poker

Søndag er dagen hvor Betfair Poker afholder deres ugentlige finale online, og her vil du altså kunne sikre dig en af de mange pakker som garanteres. Det er derfor her det gælder om at være med, og hvis du ikke orker at prøve på at kvalificere dig, kan du købe dig direkte ind for $120.

Det koster derfor ikke en halv bondegård at give sig selv chancen for at komme med til Costa Brava, så opret en konto nu og vind en af de mange pakker hos Betfair Poker.

Spil hos Betfair. Opret konto her!