Dyst med om store gevinster i PokerStars leaderboard

PokerStars åbner hele tiden op for nye promotions. Da PokerStars efterhånden er verdens største pokerside betyder det også at de har mulighed for at lave endnu flere spændende promoveringer der kan give dig en oplevelse for livet eller blot lidt ekstra kolde kontanter. PokerStars har i al sin tid været kend for at være et sandt mekka for pokerspillere. Hvad enten du er til cash games, Sit N Go turneringer eller multi-table turneringer har PokerStars ubestridt det største udvalg til dig. Den fremragende software er også yderst velegnet til at spille flere borde af gangen, og derfor er det også svært at komme udenom PokerStars når man leder efter et godt sted at spille poker.

MTT Leaderboard for alle

Udover de mange spændende faste tilbud hos PokerStars kan du også deltage i deres store MTT leaderboard. De bedste turneringsspillere hver uge, måned og år bliver belønnet med store præmier for deres flotte resultater ved den virtuelle filt. F.eks. vil de 30 bedste spillere i den forløbne måned dyste med om $30.000 i en stor freeroll turnering. Vinderen af turneringen får hele $5.000 i præmie, og man kan yderligere også vinde gratis adgang til en stor $20.000 freeroll kvit og frit.

Der er ingen krav for at deltage i disse spændende turneringer udover at du skal lave gode resultater i de mange spændende multi-table turneringer. Dermed kan du få en masse ekstra kontante fordele ud af at gøre hvad du elsker, nemlig at spille online poker. De mange forskellige typer af leaderboards gør det særligt attraktivt at spille online poker hos PokerStars, og det kan på alle måder anbefales at kigge forbi verdens største pokerside og tage del i de mange fremragende tilbud i dag.

$600 bonus med koden PSP7824

Opret dig som ny kunde hos PokerStars og få hele 100 % i sign-up bonus og op til $600. Benyt koden PSP7824 når du registrer din konto for at sikre at du kan få del i den store $600 bonus.

Bliv PokerStars kunde her!