Bliv kunde og spil med i stor turnering hos Mermaid Poker

Mermaid Poker er et af de steder hvor man kan forvente at blive ekstra godt behandlet. Siden er nemlig drevet af en lang række entusiastiske danske pokerspillere som ved alt om hvordan en pokerside skal fungere i praksis for kunderne.

Derfor kan du både få en række gode tilbud samtidig med at du kan nyde et stort udvalg af spil i alle varianter kombineret med markedets bedste type af kundeservice, og det er alligevel ikke mange udbydere man kan sige så fine ting omkring.

€1000 New Player Freeroll

For at byde dig varmt velkommen til Mermaid Poker vil du modtage en billet til en €1000 freeroll turnering lige så snart du har lavet din første indbetaling af penge til din konto, og hvis du har lyst til at få ekstra chips at spille for kan du købe 1500 for bare €0.50 så du har bedre chancer for at triumfere og være den spiller der bliver kåret som vinder. Da det kun er nye spillere der foretager et kvalificeret indskud der kan tilmelde sig kan du desuden forvente et meget lavt felt af modstandere hvilket kun er til din egen fordel.

Op til €1000 i bonus

Foruden adgang til den store €1000 turnering giver Mermaid Poker dig også en 200 % bonus på helt op til €1000 når du laver din første indbetaling af midler. Når dette er gjort vil du få udbetalt €5 af din bonus for hver €25 du bidrager med i rake, og du kan på samme tid også gøre dig fortjent til store belønninger i deres VIP rakeback program som også kan give dig VIP kundeservice i form af en personlig manager.

Skynd dig at besøge Mermaid Poker så du både kan få en stor bonus og spille med i den lækre €1000 turnering for nye spillere.

Få bonus og rakeback her!