Betting och odds bonusser

Hvis du er ny i bettingverdenen, så er det til at forstå, at du har svært ved at finde rundt i alle de mange forskellige bonusser, som du kan blive tilbudt. Hver enkelt bonus er nemlig forskellig, og det er kravene også for, at du kan udbetale dem.

I denne artikel vil du få hjælp til at forstå de forskellige odds bonusser, som du kan blive tilbudt af de mange bookmakere på det danske marked, og samtidig vil vi også hjælpe dig med at forstå, hvordan du kan gennemspille bonusserne, så du kan få dem udbetalt til din konto.

Indbetalingsbonus:

Den første bonus du nok vil støde på, er en indbetalingsbonus. Denne kommer oftest i form af en velkomstbonus, hvor bookmakeren tilbyder dig denne bonus for at oprette dig.

Når du har oprettet din konto, skal du lave din første indbetaling, og det er her du har mulighed for at få en flot bonus. De fleste bookmakere tilbyder dig, at du kan få en 100 % indskudsbonus på op til 1.000 kr. men det er forskelligt fra bookmaker til bookmaker.

Du får din bonus ved at lave en indbetaling, og når dette er gjort, så vil du pludselig have det dobbelte beløb på din konto. I stedet for 1.000 kr. vil der stå 2.000 kr. som du kan spille for.

Nu er det fristende bare at udbetale dine penge, men det kan du desværre ikke. Der kommer regler og vilkår ind i billedet. For at forhindre, at man blot udbetaler sin bonus, skal man gennemspille den. Dette gøres ved at placere et odds til et min. odds. Det er typisk 6 gange din bonus til odds 1.80, som du skal gennemspille, før du kan udbetale din indskudsbonus.

Forhøjede odds / Odds boost

En af de nye bonusser som verdenen har set, at de såkaldte forhøjede odds, eller odds boost, som de også kaldes.

Denne bonus er ofte forbundet med nye kunder, der opretter en konto. Her vil de kunne få et meget forhøjet odds på en kamp, der ellers ville give et lavt odds.

Dette kunne eksempelvis være FC Barcelona vs Levante. Her vil Barcelona være store favoritter, men der vil bonussen lyde på, at du får odds 8.00 på en Barcelona sejr.

Dette er et uhørt højt odds, men der er naturligvis restriktioner. Du kan ikke bare spille flere tusinde kr. på det. Du er bundet til oftest kun at kunne spille 100 kr.

Hvis du vinder, får du din gevinst som en bonus, der typisk skal gennemspilles en enkelt gang, før du kan udbetale dem. Det er sjældent, at du også kan få en indbetalingsbonus, hvis du vælger en bonus med forhøjede odds.

Free bets

Denne type bonus kan du både støde på, som indbetalingsbonus, men du kan også få den tilfældigt tildelt af en bookmaker. Her får du en gratis mulighed for at vinde penge på bookmakernes regning, det kræver blot, at du finder den kamp du vil spille på, og i stedet for at placere din egen indsats, klikker du i feltet, hvor der står free bet.

Det du skal holde øje med, når du benytter dig af et free bet er, at du kun får profitten fra din gevinst, og altså ikke dit indskud.

Hvis du spiller 500 kr. på et odds 2.00, så vil du få udbetalt 500 kr. hvis du finder og altså ikke 1.000 kr. som du ellers normalt ville gøre. Det afhænger af bookmakeren, om du skal gennemspille gevinsten fra dit free bet, eller om du kan udbetale det, når du har lyst.

Risikofrie bets

Et risikofrit bet minder meget om et free bet, men der er alligevel en stor forskel. Med et risikofrit bet skal du selv benytte dig af dine egne penge, men til gengæld får du dem tilbage, hvis du taber.

Vinder du på et risikofrit bet, så får du den fulde gevinst, og du skal hverken gennemspille nogen bonus eller noget, det er altså fuldstændig risikofrit. Taber du derimod på et risikofrit bet, så vil du få din indsats refunderet.

Her afhænger det igen af hvilken bookmaker du spiller hos, om du kan udbetale pengene med det samme. Refunderingen af et risikofrit bet kan af og til være i form af bonuspenge, som du skal gennemspille mindst en gang, før du kan få dem udbetalt.

Dette vil dog altid stå under regler og vilkår for bonussen, inden du accepterer den.

No deposit bonus

Den sidste bonus du vil støde på, når du spiller online er en no deposit bonus, hvilket er en kontant bonus uden indbetaling.

Her vil du få gratis kontanter sat direkte ind på din betting konto, som du kan spille for, lige når du har lyst. Du skal altså ikke indbetale penge, og der er intet hokus pokus over denne bonus.

Modtager du en no deposit bonus, skal du dog være opmærksom på, at kravene for gennemspilning ofte er meget høje. Dette afhænger dog igen af hvilken bookmaker. Nogle bookmakere kører kun med seks gange gennemspilning mens andre kører med helt op til 10 gange, før du kan udbetale din bonus.