Betsafe Poker giver dig cashback

Betsafe Poker er et pokersite der har noget at tilbyde alle kunder uanset om de spiller højt, lavt eller midt imellem. Med et væld af kampagner og faste tilbud kan du glide ind i en verden af online poker der kører 24 timer i døgnet, og som ny kunde har du mulighed for at få cashback ved at optjene player points. Alt efter hvor meget du spiller vil du kunne få op til 40 % i cashback, og det eneste man som kunde skal gøre er altså at optjene player points som bliver tildelt alt efter hvor meget rake man bidrager med.

Cashback til alle

Lige så snart du har optjent 125 player points vil du kunne få cashback hos Betsafe Poker, og den startende rate lyder på 9 % af din samlede rake. Det er selvfølgelig ikke så meget, men hvis du bare er ihærdig og får spillet meget er der mulighed for at du kan få mere. Det er således kun dig selv der sætter grænsen for hvor store rabatter du kan opnå, og ved at deltage i deres mange spændende promotions på samme tid er der virkelig gode muligheder for ekstra penge på kontoen.

Vælg din poker bonus

Efter du har tilmeldt dig Betsafe Poker skal du vælge hvilken poker bonus du vil have. Der findes i alt 5 forskellige bonusser, og de varierer fra $50 og helt op til $2500. Efter du har valgt din bonus og er gået i gang med at optjene point kan du også spille med i en fornem $500 New Player Freeroll som er åben for alle nye spillere. Turneringen spilles hver torsdag 19.30 dansk tid, og så længe du er ny kunde er det muligt for dig at være med uden omkostninger.

Besøg Betsafe Poker nu og få cashback samt en valgfri bonus.

Opret dig hos Betsafe Poker