Betfair Poker afholder igen USD 60000 rake race

Der er ekstra god grund til at spille hos Betfair Poker i den kommende tid. Holdet bag den succesfulde udbyder af online poker har nemlig valgt at forlænge deres populære kampagne kaldet Natural Born Grinders.

Det betyder at du fra den 7. oktober og 8 uger frem har mulighed for at optjene så mange point som du overhovedet kan præstere, og hvis du derefter hører til blandt de absolut mest aktive spillere kan du vinde mere end 50.000 kroner i skattefri præmie. Lyder det som noget for dig så bør du blive kunde hos Betfair Poker straks.

$60000 i præmier

Den totale sum som Betfair Poker har valgt at ligge i puljen under denne omgang af Natural Born Grinders er $60.000. Disse penge vil blive fordelt blandt de 150 mest aktive spillere hos Betfair Poker, og en meget vigtig pointe i denne kampagne er at det kun er kunder hos Betfair Poker der kan være med. Det betyder at du ikke behøver kæmpe imod et helt netværk for at vinde en af de mange præmier. Skulle du komme i top 3 i denne promotion vil du minimum være sikret $6250.

Giver ekstra værdi

Dette leaderboard der tæller hvor mange player points du optjener, er med til at øge værdien ved at spille hos Betfair Poker. Du kan nemlig vinde masser af kolde kontanter, og når du kombinerer det faktum med en af deres store velkomstbonusser og det glimrende VIP program må man erkende at der er mange fordele ved at spille hos netop Betfair Poker.

Deltag i jagten på den store førstepræmie der vil give den ihærdige vinder en belønning på $10.000 og opret din konto hos Betfair Poker nu. Tjek desuden deres mange store garanterede turneringer med meget rimelige indskud der kører hver dag.

Opret Betfair Poker konto her!