Benyt Poker Trainer gratis hos Party Poker

De fleste pokerspillere har lært de elementære regler bag spillet, men det kan være en god ide at få pudset ens spil af fra tid til anden. Som regel koster det dig en mindre formue at købe diverse former for software programmer, men det er noget som Party Poker gerne vil spare dig for så længe du opretter en konto hos dem og går i gang med at spille. Gør du dette kan du nemlig frit benytte deres Poker Train som er et stykke software der giver dig løbende tips om hvad du skal gøre i alle de hænder du spiller. På denne måde er det muligt at forbedre ens spil og blive klogere på matematikken i poker.

Softwaren giver tips

Poker Trainer fungerer på den måde at du kan skabe et bord mod op til 9 computerstyrede spillere og derefter bruger softwaren til at give dig tips til hver hånd. Det er noget der kan give dig en stor fordel når du vælger at deltage i andre typer af cash games hos Party Poker bagefter, og man må samtidig erkende at det er en stor fordel at bruge tid på at forbedre ens spil til forskel fra spillere som ikke ønsker at bruge deres tid på dette.

Indsætningsbonus

Med dette tilbud vil Party Poker altså gerne give dig en gratis mulighed for at blive bedre til spillet, og efter du har prøvet Poker Trainer kunne du med fordel gå i gang med at spille hos Party Poker. Der gives nemlig en særdeles lækker sign-up bonus på op til $500 til alle nye spillere der bruger koden RIDE500 når de opretter sig, og det er jo ikke noget man skal sige nej til.

Der er desuden mulighed for op til 50 % i Party Poker rakeback via deres flotte VIP program, så tag et kig forbi og tjek alle de mange fordele.